jueves, 3 de abril de 2014

Les carències educatives





He vist algún post relacionat amb el tema del feixisme i he volgut fer la meua aportació personal sobre aquest tema.
El acoçament
 escolar, els problemes familiars, la necessitat humana de sentir-se pertanyent a un grup identificat, integrat... Infinits són els aspectes que poden dur a jovens i no tan jovens a caure en alguna mena de secta, grup radical o antisistema. Abordant aquest problema des de el punt de vista de la educació podem dir que caure en un d'aquets grups, pense, és donar un pas enrere en el procés educatiu. Ficant per cas que nosaltres som educadors d'uns grup, en el moment en que un nen cau en un d'aquets grups, o es sent atret per aquests es pense que podria donar-se a algún tipus de carencia educativa, a una falta de integració, a un distorsió del que realment es correcte o del que ens pot aportar aspectes positius.

Fique aqui el trailer d'una pel·licula que tracta el tema des de el punt de vista d'un nen que passa a convertir-se en un "skin head" o cabeza rapada, també es tracte el tema de la imigració en Gran Bretanya i molts altres aspectes. Realment la recomane.












1 comentario:

  1. Te interesa el tema deporte/educación/fascismo? Además del vídeo, qué nos puedes aportar? Qué posts has visto? Estás de acuerdo con lo que dicen? Y, en general, ¿estás satisfecho de tu seguimiento hasta ahora? Si la respuesta es "no", ¿qué vas a hacer al respecto? El blog de la asignatura y en la "Comunidad EdMov" te pueden dar ideas.

    ResponderEliminar