domingo, 18 de mayo de 2014

Lo subliminal de los tiempos en que vivimos



 Un poco a proposito de la idea del gorila presente en los anuncios y en general en muchos aspectos de nuestra vida diaria, he decidido hacer una recopilación de espots para que, si quereis, identifiqueis los gorilas que seais capaces de ver a modo de juego



Spot 1
 

Spot 2


 
Spot 3



6 comentarios:

  1. Bona tarda Antonio!!! Jo crec que als dos primers anuncis el gran gori.la es el sexisme cap a la dona ja que al primer podem trobar que es la mare i no el pare la que frega els plats i al segon encara que es l'home el que neteja és la dona la que es trau del bolso el producte de neteja com si fora part de ella ja que sempre la porta al darrere. Aquesta es la meva opiinió. M'agradaria que em contestares per a veure si m'he equivocat.

    Gran a la vegada que breu entrada company!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La primera totalment correcta, per al meu gust faltaria la atribució de criança dels nens a les dones, com ja he comentat a carles. La aportació que fas sobre el segon video es maravellosa, no se m'havia ocorregut ni a mi el fet de que portar el producte al bolso era com dir que forma part de la dona. Mol hàbil has estat ahi!

      Eliminar
  2. Dacord amb Adrià, ademés afegiré que en el primer anunci tot gira entorn a la "suavidad en tus manos", fan alusió a que les mans d'una dona han de ser suaus, i pertant están dient explicitament que caracteristiques son més apropiades per a la dona:
    "unas manos suaves que los más pequeños apruevan al 100%".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totalment correcte, ademés el que ens dona a veure es que, la criança dels nens ha de recaure sobre les mares, mentre el pare marxa a dormir i esperar a la seua dona al llit. Sobre el espot tres, m'hauria agradat que digau alguna cosa també. De com en moment puntuals, es pot buscar un canvi de rol asociat al sexe. Encara que hi ha diverses goriles en el cartell publicitari, com el mocador en el cap de la dona. Deixant de banda, clar esta la mescla de ideologies polítiques i socials

      Eliminar
  3. Bon material. Si agafes els teus comentaris, apropfundixes un poc més, i els poses al post, et queda una entrada genial.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho tindré en conte, vaig a modificar-ho ara mateix! Gràcies!

      Eliminar