lunes, 24 de marzo de 2014

Otra forma de hacer abrir los ojos

Por casualidad me he topado con este video, que creo que refleja de una forma bastane visual, otra de las muchas formar que existen para abordar la educación.
En este caso, se ilustra el problema de la violencia, más concretamente el bullying que no solo afecta a América, sino que también esta muy presente en España. Creo que con este video también se respaldan los esfuerzos que se hacen en los institutos para acabar con este problema.


1 comentario:

  1. No se si exactament es podria dir que el que estan fent aquets dos xics es educar, jo diria que es mes una forma de vore quina reacció te la gent de hui en dia front aquestes conductes agressives. La gent que ha pasat de llarg al voreu o que inclús se'n ha anat, no han aprés rés, però tampoc els que si que han actuat per a defendre al agredit, simplement han actuat com creien necessari. Es una forma de conscienciar de com està de mal la societat. Aquest experiment, en Espanya, podria ser perillós fer-lo, pues a lo millor acaba tot pitjor que com comença, tots a galtades. De totes formes, ja que has posat aquest vídeo com a una forma diferent d'abordar l'educació, te convide a que opines personalment com combatries tu, aquest "bullying" de forma educativa.

    ResponderEliminar